Yksinkertainen hyllyprojekti | Tee-se-itse


Moikka! Huomasin tälläisen hienon hyllyn Facebookin askartelu- ja sisustusideoita ryhmässä. Iskä on meidän perheestä se nikkari, joka on lapsuudessa rakentanut keinut, hepat, nukketalot, leikkimökit ja kaikenlaiset muut ideat ihan omin kätösin. Muutama kesä sitten ollaan yhdessä suunniteltu kissoille ulkotarha ja autoin maalaamisessa samalla kun iskä rakensi kyhäelmää kokoon. Oulun kämppään tehtiin sohvapöytä eurolavasta ja rullista. Talviprojektina alettiin värjäämään pinnatuoleja, mutta sen jatkuminen edellyttää hyvää säätä työskennellä ulkona. Ja tietenkin sitä, että menen Kainuuseen, koska meillä ei ole tilaa tehdä mitä tahansa. Viimeisimpinä luomuksina vanhempien taloa koristaa kuulemma eläintarha. :D Pihaa ilmeisesti asuttaa jos jonkinlaisia eläimiä kuten metso, sudenkorento, lammas, hämähäkki, pöllö, kissa, ampiainen ja mitähän muuta. Kaikenlainen romumetalli on saanut uuden mahdollisuuden eläimen muodossa. Äitikin oli loma-aikana ostanut vintagemaaleja ja uudisti leipälaatikon ilmettä silloin, kun puhuimme sisustusideoista kuukausi takaperin. 


Minullakin olisi suuria suunnitelmia, mutta vuokra-asunnossa ei tehdä mitä tahansa. Seinässä on tietyt listat mihin saa kiinnittää tauluja. Muuttaessamme tänne niitä nauloja löytyi kyllä muualtakin, joten ollaan pyritty käyttämään jo olemassa olevia paikkoja. Ehkä on vain pakko yrittää hyödyntää kaikki ne rajatut mahdollisuudet ja tehdä tästä paikasta hiljalleen kodikkaampi. Moni netissä kehuu sitä KonMarin -kirjan menetelmää, jonka ydin on: 

1. Aloita tavaroiden hävittämisestä. Jätän vain ne tavarat, jotka tuottavat sinulle iloa.
2. Järjestä kotisi kuntoon totaalisesti kerralla. 
Marie Kondon arvion mukaan tässä kestää 6 kuukautta.
3. Jos olet tehnyt kaiken oikein, kotisi pysyy jatkossa siistinä kuin itsestään.

Aloitin käymällä kevään kunniaksi kirpparivaatteet läpi. Parveke on myös talven aikana kerännyt vaikka minkälaista tavaraa, joten siitä olisi tarkoitus saada kutsuvan näköinen. Kaapit on tyhjennettävä taas astioista ja mietittävä, että mikä on lojunut käyttämättömänä. Tavaroiden paikkoja voisi vaihtaa, että ne löytäisi helpommin yhdestä paikasta. Ja miettiä miten asuintiloista huokuisi enemmän oma persoonallisuus esiin. :) Tämä hylly on ainakin sellainen lisä mikä kuvastaa minua, koska se on home made by iskä! 


Tasot:
L 52,2 cm x K 1,1 cm x S 21,9 cm
Narujen väli:
16,5 cm

Oletko ideoinut sisustukseen
jotain uutta?

4 kommenttia :

 1. Voi kun pääsisi jo muuttamaan! Sinne on tulossa vähän samankaltainen hyllyviritelmä, bongasin Pinterestistä ja pitihän se mies heti värvätä sellaista tekemään :'D Tähän nykyiseen ei viitsi turhaan sitä enää tässä vaiheessa virittää, odottavan aika on pitkä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinterest on varmasti aika petollinen paikka! Itse en käytä hirveästi, mutta joskus erehtyy selailemaan ja sitten haluaisi toteuttaa kaikki maailman projektit kerralla. :D Muutto on ihanaa, kun kaikki tilat on uutta ja ihmeellistä sekä pääsee tekemään täysin omanlaisensa sisustuksen, jos ei ole rajoitteita remontoimisessa ym. :)

   Poista
 2. Cool 😎 yksinkertainen, mutta silti todella näyttävä :) jos tajuut mitä höpötän xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mietin koko ajan itsekkin, että miten sitä parhaiten kuvailisi! :D Yksinkertainen, mutta todella upea lisäys! :D

   Poista